follow Catalog firme » Echipamente » Linii productie » Masini de ambalat » Judetul BUCURESTI
  home     Masini de ambalat   Judetul BUCURESTI

Masini de ambalat Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru masini de ambalat completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
masini ambalat in vid (BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI)
Scale Expert Srl este o companie privata, infiintata in 2012, specializata in importul si distributia unei game complete de echipamente, consumabile..
0722 *** ***Click aici!
masini ambalat automate, masini de ambalat, masini ambalat bucuresti, masini ambalat, masini de ambalat verticale, masini orizontale de ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma urania prodcom srl bucuresti comercializeaza masini si utilaje de ambalat, in principal de la cms-mondial pack care produce masini verticale,..
0212 *** ***Click aici!
masini de ambalat reviste, masini verticale de ambalat, masini de ambalat, masini orizontale de ambalat, masini ambalare in vid (BUCURESTI, BUCURESTI)
Fiind unicul distribuitor autorizat pentru romania al unor firme de renume din domeniu si avand relatii cu zeci de producatori de..
0213 *** ***Click aici!
masini ambalat in vid, masini de ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
Argreen Consult ofera consultanta profesionista in realizarea de proiecte privind modernizarea si dezvoltarea capacitatilor de conditionare, cantarire si ambalare in industria..
0720 *** ***Click aici!
masini ambalare iaurt, masini ambalare branza topita, masini ambalare unt, masini de ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
Importator distribuitor ambalaje unica folosinta. Technopack International srl va ofera o gama larga de produse ce se adreseaza in..
0771 *** ***Click aici!
masini de ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra este o reprezentanta chineza care ofera sprijin in importul de materii prime, produse, echipamente si instalatii ale industriei din..
0767 *** ***Click aici!
masini ambalat bucuresti, masini ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sc bisoti srl este producator romanesc de sisteme de ambalat si sigilat in folie termocontractibila. cu sediul in bucuresti firma produce,..
0723 *** ***Click aici!
masini de ambalat camasi, masini ambalat pungi plastic (BUCURESTI, BUCURESTI)
FRANC TEXTILE SRL importa si distribuie pentru fabricile de textile si confectii urmatoarele tipuri de produse: utilaje, piese de schimb, consumabile..
0745 *** ***Click aici!
masini de ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
Eurobox logistics este o companie cu capital austriac, cu filiale in romania si bulgaria. cu o experienta de peste 20 de..
0216 *** ***Click aici!
masini ambalare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Productie utilaje si echipamente industriale , linii de imbuteliere si ambalare automate, pentru produse lichide si vascoase tancuri de omogenizare..
0722 *** ***Click aici!
masini ambalat in saci (BUCURESTI, BUCURESTI)
Proiectare, executie, instalare utilaje si dispozitive la tema sau existente, integrare de echipamente pentru cresterea productivitatii si scaderea costurilor de productie..
072- *** ***Click aici!
masini de ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
Comercializare utilaje tipografice, de tipar si legatorie, consultanta, service. firmele siko romania si prosystem print sunt reprezentante exclusive a urmatorilor producatori..
0213 *** ***Click aici!
masini ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
In calitate de reprezentant pe piata romaneasca a unor firme renumite din Elvetia, Germania, Italia, Polonia, Danemarca, Ungaria, Olanda, Spania etc..
0744 *** ***Click aici!
masini ambalat (BUCURESTI, BUCURESTI)
INDUSTRIA FARMACEUTICA : mixere, malaxoare, omogenizatoare reactoare vase si containere diverse - Container inox Se foloseste pentru stocarea si transportul pulberilor..
0723 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie