follow Catalog firme » Echipamente » Linii productie » Masini de ambalat » Judetul CLUJ
  home     Masini de ambalat   Judetul CLUJ

Masini de ambalat Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru masini de ambalat completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
masini de ambalare, masini ambalare, masini ambalat cluj, masina ambalat, masini ambalare automate (Cluj Napoca, CLUJ)
Dh investment, importa si distribuie sisteme de ambalat in folie termocontractibila; utilaje de amabalat, manuale, semi-automate si linii complet automatizate. folie termocontractibila (shrink) din poliolefine, atat standard cat si tratate special pentru o rezistenta deosebita (cross-linked)...
0723 *** ***Click aici!
masini ambalat, masini ambalat verticale (Cluj Napoca, CLUJ)
Materiale de ambalat pentru catering, abatoare, supermarket-uri: caserole polistiren cu capac, caserole compartimentate, caserole salate, caserole supe, cutii pentru sandwichuri, cutii pizza carton, tacamuri unica folosinta, produse igiena, sunati-ne si venim noi la dumneavoastra !..
0745 *** ***Click aici!
masina de ambalat baxat
Comercializăm utilaje noi şi recondiţionate pentru îmbutelierea lichidelor alimentare :băuturi răcoritoare plate şi carbogazoase, apă minerală, apă plată, vin, ulei, băuturi alcoolice. maşină de suflat PET, mixer pentru producerea băuturilor carbogazoase; impregnator pentru producerea apei carbogazoase; maşină de limpezit (rinser) pentru PET sau sticlă; maşină de umplut pentru băuturi plate sau carbogazoase; maşină de dopuit sau capsat; maşină de etichetat cu etichetă circulară,..
0745 *** ***Click aici!
masini de ambalat (Cluj Napoca, CLUJ)
Achizitioneaza din u.e. si distribuie: ingrediente pentru industria alimentara, sisteme de ambalare, linii si masini de ambalat pentru industria alimentara. mtc romania si-a inceput activitatea in 1993 si s-a impus pe piata industriei alimentare ca furnizor de ingrediente, ambalaje, masini si linii de ambalare. evolutia si succesul se bazeaza in primul rand pe profesionalismul si seriozitatea colectivului, pe calitatea produselor pe care le..
0264 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie